Auto idealne dla osoby ktora poszukuje malego zgrabnego auta... a nie chce fiata(z wiadomych przyczyn) w porownaniu do np. seicento... to jak niebo i ziemia. Autko swietne na wypady za miasto ale tylko dla 2 osob... po miescie ideal ;) - moza sie wepchnac prawie wszedzie... Ja jestem zakochany w tym aucie... Po zalozeniu gazu auto staje sie super oszczedne... przy tym nie tracac dynamicznosci. Jezeli ogladasz sie za malym autem.... sprobuj 106-tki ;)
Silnik na benzynie pracuje bardzo ladnie i rowno...po zamontowaniu gazu troszeczke sie pogorszylo ale nie mam wiekszych zastrzezen
w prownaniu do megana... to wrzucanie biegow jest jakby na "sile"
tutaj nie mozna miec zastrzezen... male auto a mino tego swietnie sie trzyma drogi(posiadam opony michelin)
wszystko i wszedzie ;)
wlasciwie nie ma sie do czego przyczepic... raczej wszystko pod reka ;) do klaksonu da sie przyzwyczaic, potem staje sie to wygodne bo mozemy trzymac kierowice jak chcemy:P
nigdy nie umiem ustawic optymalniej dla mnie temperatury... albo za zimno albo za cieplo :P
gdy kupowalem to auto zaskoczyla mnie ilosc miejsca we wnetrzu, szczegolnie dla pasazerow przednich siedzen.. z tyl troche gorzej,ale w koncu to nie limuzyna ;) Naprawde super!
z tym w aucie troche gorzej;)
udalo mi sie raz na benzynie zejsc ponizej 5l/100 ... na gazie przecietnie 7l (tryb mieszany)
jak za te pieniadze uwazam ze to dobry zakup ;)
jak narazie nic... tylko czasami nie pika jak zostawie wlaczone swiatla i wychodze z auta;)