gdyby nie to że stał się za mały nie wymieniłbym go na innego, jedyny mankament jaki dostrzegam to zbyt "miękka" blacha na karoserii, wystarczy upadek szyszki i wgniecenie gotowe ... ciężko będzie sie mi z nim rozstać
do 2 osób b.dobrze problem pewien przy pełnym "ładunku"
bez uwag na razie
bardzo dobrze trzyma sie drogi, przez 7 lat nie udało mi się wpaść w poślizg
do przodu super
wszystko na swoim miejscu
dość szybko sie nagrzewa
dla kierowcy i pasażera z przodu dla tej klasy samochodu chyba najwieksza, wsiadając często do większych aut czułem sie mniej swobodnie
dość głośny robi się powyzej 130 km/h
miasto ok 7,5 (mam "ciężką" nogę) na trasie jesli nie przekraczam 120 5,5 a kiedyś we Francji jadąc stale 110 ze zdziwieniem obliczyłem 4,5 części firmowe niestety drogie
kupiłem nowy 7 lat temu i uwazam że zrobiłem doskonały interes porównując kłopoty znajomych z samochodami z tego samego segmentu
z drobiazgów przez 7 lat (poza oczywiście żarówkami i klockami) tarcze hamulcowe po 120 tys. akumulator po 6,5 roku (bardziej na zapas bo jeszcze działał), łozyska z przodu i tyłu no i przełącznik świateł padł po 140 tys. generalnie do 120 tys nic nie musiałem wymieniać
z poważnych usterek na trasie zdarzyłą sie jedna pól roku temu, pękła linka sprzęgła co zreszta wywołało zdziwienie serwisu