nigdy nie narzekałem i jak narzie nie narzekam, jesli trafi sie na uczciwego sprzedajacego to samochodzik naprawde godny polecenia
zadziwiające ale pracuje tak samo jakby wyjechał z salonu
nie mam z nią zadnych problemow, czytajac komentarze kolegów maja problemy z biegie wstecznym ale jest na to rada - zbyt luzny drążek wystarczy podciagnac:)
mógłby byc odrobinke twardszy ale jak na ta klase to wchodzi w zakrety pieknie, nawet ze zwiekszona predkościa
czyje sie jakbym siedzial w przeszklonym samochodzie
wszystko tam gdzie powinno
w zimie jezdze w ktortkich spodenkach i letniej koszulce:)
z przodu napradwe wygodnie co do tylu to Pudzianowski sie nie zmiesci:)
w zasadzie nigdy nie zwaracalem na to uwagi byc moze dlatego ze jest cicho:)
6 l po miescie nie wiem jak to mozliwe przy mojej ciezkiej nodze ale tak pali, 4 - 5 l na trasie
jest to samochod raczej z dolnej półeczki wiec nie ma co sie spodziewac rewelacyjnego wykonczenia, troszke tepe plastki ale duzy plus dla tapicerki ktora jest naprawde ładna, auto zostało zakupione w salonie i mysle ze nic lepszego za ta cene by nie bylo
zamek tylnej klapy nie chodzi jak powinien
w mojej rodzinie ten samochod jest od nowosci, przejołem go od ojca kiedy zdalem na prawojazdy czyli 9 lat temu, dopiero w tym roku wystapił problem mianowicie pękły mi dwa oringi ktore sa w bloku silnika i olej uciekał do układu chłodzącego, jest to dosc droga naprawa poniewaz trzeba wyjac wszystkie bebechy z silnika koszt takiej naprawy wacha sie od 1000 zl - 1500 zl, przed zakupem tego samochodu z takim przebiegiem prosze sprawdzic czy nie dostał sie olej do układu chlodzenia