Uwazam ze samochodzik jest naprawde dobry i udany. Bardzo go lubie i ciesze sie ze dokonalem tak udanego zakupu :).Jezdze nim od pol roku i miesiecznie przejezdzam ok. 1200 km (moze to niewiele ale chyba wystarczy by go troche poznac), czesc po miescie ,czesc po trasie.
Mam nadzieje ze jeszcze mi posluzy, w takim stylu jak to robi do tej pory :) . Sadze iz w tej klasie samochodow znajduje sie bezsprzecznie w czołówce.
silnik ok. zbiera sie ale trzeba go trzymac na obrotach, jak na 60 km to idzie dobrze...uwazam ten silnik za plus tego samochodu :) max predkosc jaka osiagnalem to 160 km/h , wiem ze moze wiecej, tylko jak narazie nie mialem okazji by to sprawdzic ;)
noo gdyby nie ten wsteczny, to by bylo wporzo, jednak skrzynia moglaby byc troche lepsza ;)
no tu nie mam zdanych zastrzezen, bez wspomagania chodzi dosyc dobrze nie trzeba byc "silaczem" :) by obrocic kierownice , zawieszenie dobre, autko jest niskie i szerokie, krotkie zwisy i kola w "rogach" powoduja ze naprawde dobrze sie trzyma drogi...mimo przechylow.
widocznosc extra, dobrze przeszklony...
wszystko na swoim miejscu, tak powinno byc procz klaksonu, ale juz sie przywyczailem :)
grzeje b. dobrze i szybko w zimie, nie mam problemow, to jest naprawde duzy plus, co do wentylacji to tez jest dobra,
z przodu miejsca jest duzo jak na takie autko , jak dla mnie wygodne wystarczajaco, co do tylu to tez jest wporzadku (jest szeroki dosyc) choc nie mozna wymagac cudow
hmm :)) do 110 km/h jest okej potem staje sie niestety głośny, ale do wszytkiego mozna przywyknac, albo poglosnic radio :))...
to chyba zalezy od tego kto jak jezdzi...spalania nie licze z kalkulatorkiem itp. bo nie widze w tym sensu, stylu jazdy nie zmienie a i tak trzeba do niego nalac, nic za darmo, wychodze z zalozenia ze lepiej zeby wzial tyle ile musi ale niech dalej tak jezdzi jak to robi do tej pory :) , z ogolnych takich szacunkowych wyliczen to raczej 8 litrow mi nie przekroczyl , a mniej niz 6-cioma tez sie nie zadowolil :)
autko raczej "trzyma" cene :) , mysle ze oplaca sie go kupic, ja przynajmniej ani przez chwile nie zalowalem zakupu :)
korbka z szyberdachu sie poluzowala , pomimo iz jest dokrecona na maxa, cos musze wymyslec bo mi "stuka" na dziurach ktorych u nas nie brakuje , tak poza tym jest wporzadku zadnych problemow.
przy tym wieku i przebiegu nie ma co narzekac, kazda czesc ma swoja wytrzymalosc...jak trzeba to wymianiam i "śmiga" dalej :)