fajny samochód do jazdy po mieście, w trasę sie raczej nie nadaje - jest małostabilny przy większych prędkosciach. Ciekawostka - widziałem 106 z przebiegiem 330 tyś a jeździł (i wyglądał) jak nówka - przez co wnioskuję że to wytrzymały samochód. Mój tez ma przebieg niemały 190 tyś i awarie mu się zdarzają - silnik O.K. Polecam do dojeżdżania do pracy - w mieście zachowuje sie jak wyścigówka, fajnie się wkręca na obroty ale zimą na krórkich trasach pali jak smok nawet 12 litrów
jak na taki malutki silnik całkiem nieźle. zazwyczaj jeżdżę sam - jest o.k. ale z kilkoma osobami na pokładzie ciężko mu idzie przyspieszanie. Na niskich obrotach chodzi nierówno
wsteczny - wiadomo wchodzi za płytko, dodatkowo 2 lekko wadzi przy wrzucaniu. Ale... co do elastyczności na poszczególnych biegach jest lepiej niz O.K. nieżle ciągnie na 3 nawet do 90 km/h a na 5 spokojnie można zejść poniżej 60km/h
dobrze twardy. 190 tyś km w niemczech i zawieszenie stan idealny -ale na Wrocławskich dziurach od razu padły sworznie - masakra Sworznie są razem z wahaczami - 300 zł za wachacz MASAKRA
nie ma na co narzekać
klakson w kierunkowskazie? a co on komu szkodził w kierownicy - przecież w kierownicy nawet jest miejsce na klakson!!! brak nawiewów na środku konsoli
szkoda że nie ma kratek nawiewu na środku konsoli - sa tylko po bokach
jadąc sam nie ma na co narzekać, ale jadąc nie sam pasażer z tyłu kopie mnie w plecy i juz jest na co narzekać
głośny
znów MASAKRA 1 litrowy silniczek potrafi zima na krótkich trasach zjeść 12 litrów!!!
zakup - cena porównywalna do cinquecento. Części w całkiem rozsądnych cenach. Paliwo - szok.
z drobiazgami nie mam kłopotu gorzej z poważniejszymi rzeczami.
podczas 15 tyś przebiegu:uszczelka pod glowicą, zerwał sie gwint w zwrotnicy mocujący szczękę hamulca (??!?!!!), sprzęgło, sworznie-razem z wahaczami, amortyzatory