To dobre rodzinne auto i nie zamieniłbym ani na Scenica ani na Picasso. Na inne nie było mnie stać. Generalnie jestem zadowolony. Opel poprawił się diametralnie. Jest to pokupne auto wystarczy spojrzeć na ceny i ilość aut wystawianych na sprzedzaż. Wiadomo na każdym noiwym się traci.
mało mocy
troszke opornie wchodzą niektóre biegi ale raczej ok.
Układ jezdny jest naprawdę ok !!
do tyłu troszkę słaba ale to niby VAN
żle umieszczona dźwignia zmiany biegów w stosunku do podłokietnika
bez włączenia klimy słabo odparowywują szyby i wcale nie dla tego że filtr jest brudny .
jak na auto tej wielkości naprawdę ok!!
Przy prędkości powyżej 100 zaczyna dobiegać uciązliwy hałas opływu powietrza i warkot silnika
w granicach tolerancji np. klocki 200zł moim zdaniem drogo ale tarcze 2szt. tylko 240 zł.
80.000 zał vana z klimą abs, 4 poduszki, system TC, zestaw Audio (zmieniłem ale nie był zły) itp. to nie jest chyba zbyt wiele, a teraz chyba jeszcze taniej.
klapka popielniczki urwała się przy pierwszym otwarciu jeszcze w salonie i nie wymienili !!!;-( chlapacze, ludzie nie zakładajcie ich !!! rysują auto i wdziera się tam rdza !!, słabe wykończenie wnętrza , z podłokietnika wyszły druty z gąbki po 20tys km ale wymienili na nowy nie wolno się mocno opierać