Ocena kierowcy - Opel Vectra C Sedan

Oploman, 18 lat temu
Silnik 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
Rok produkcji 2003
Opel Vectra C Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW 2002-2005 - Oceń swoje auto
Według mnie jest to auto super jest to moje 4 auto i jak narazie najlepsze a wcześniej miałem vectre A 1993r jeszcze ją mam trochę się nowa różni . Naprawdę POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silnik jest super czasem jak jest zimno to go słychać ale jak jest ciepły prawie nie czuć że to diesel. Polecam
Mam automata z tiptronic jest niewiarygodnie sprawny zminia biegi bez szarpnięć nie da się wyczuć kiedy zmienia no może przy mocnym dodaniu gazu wtedy redukuje i daje kopa!!!!
No na naszych Polskich drogach a szczególnie Wrocławskich (tu gdzie mieszkam) tłumi nierówności bardzo dobrze ale obawiam się ze będzie trzeba wymienić pare elementów po tej zimie zawieszenia takie jak amoryzatory i drążki . Ale poza tym jest dobrze .
Spodziewałem się że do tyłu nić nie będzie widać ponieważ to duży sedan ale jest dobrze nawet bardzo !! Do przodu jest Super!!!
Nie jest to doskonale ale jest bardzo dobrze trzeba sie przeyzwyczaić do nowych rozwiązań spasowanie elementów jest bardzo dobre !!!
Tu jest super !!!
Dla mnie i rodziny jest idealnie jest nas 4 osoby . Ustawianie fotela i kierownicy jest imponujące
jak jest ciepły nie jest źle ale jak jest zimny słychać że to nowoczesny DIESEL ale dzwięk jest bardzo przyjemny serio :)))))))))))
nie jest tak jak mówi producent że w mieście 8l ale nie wiele więcej bo 10 przy ostrej jeździe !!!! na trasie doskonale 6,0l nawet kiedyś było 5,7 ekstra
Super
No myśle żeby tak dalej ponieważ narazie nic się nie wydarzyło !!!
po 70,000km przewody wysokiego ciśnienia od turbiny zaczeły lekko przeciekać trzeba było wymienić ale poza tym wpoządku !!!!!!!!!!

On - zużycie paliwa dla silnika 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW [l/100km]

7,6