: silnik bajka , szyki , energiczny i ekonomiczny ...
Musze dodac ze posiadam angielska wersje VECTRY sprzedawana w Anglii pod nazwa Vauxhall, jak narazie samochodzik nie sprawil mi zadnych problemow, godny polecenia,
elastycznosc swietna , na 1 biegu troche zwleka ale 2,3,4,5,6 rewelka , przyspieszenie jak w jakims rajdowym :)
jak narazie zadnych problemow , wszystkie biegi wchodza jak w maslo , w sumie nie ma sie do czego przyczepic .
wszystko bajer , dobrze trzyma sie drogi, spokojnie mozna pokonowac zakrety w duzych predkosciach ( oczywiscie w granicach rozsadku :)
z przodu ok, z tylem troche gorzej , przydaly by sie czujniki parkowania , tylna szyba wysoko ulokowana
ogolem wszystkie wskazniki i kontrolki dobrze widoczne i wszystko pod reka , schowki w drzwiach to jakis zart , ciezko jest w nie wcisnac gabke do szyb, schowkow malo i male ... mogloby byc lepiej w samochodzie tych rozmiarow
jezeli chodzi o ogrzewanie to rewelka, wczesnym rankiem gdy jest zimno wystarczy 5 minut i mamy cieplo w samochodzie , jezeli chodzi o klimatyzacje to cienko , nie wiem czy w rocznym samochodzie trzeba doladowywac klime ? jak temp przekroczy 25 stopni to juz klima nie daje rady ... moze musze doladowac ?
duzo miejsca z przodu jak i z tylu, spokojnie 5 osob mozna wozic
z zewnatrz slychac klekotek silnika za to w srodku prawie wcale silnik zaczyna slychac po przekroczeniu 160km/h
jezeli chodzi o przeglady to nie wiem, jeszcze nie mialem , spalanie bardzo niskie w miesicie w/g kom . 6,2l /100km, na trasie ok 5,5l/100km ogolem bardzo dobre jak na ta mase
Dostalem samochod z 2006 roku z przebiegiem 19000mil (30500 km ) z GPS alusami 17´ tempomatem ,klima, pelna elektryka w dieslu za 12500 funtow ( ok 68000zl ) Nie znalazl bym niczego lepszego w tej cenie o takich parametrach
zepsula mi sie tylnia popielniczka :) tyle Wymieniono na gwarancji
jak narazie BRAK