Zaplacilem 30.000. Mysle ze to bardzo optymalne rozwiazanie. Komfort rewelacja, prezencja tez rewelacja ( jeszze trafilem czarny) Przyjemnosc z jazdy ogromna. Polecam bardzo. Dlugo sie zastanawialem i na szczescie zdecydowalem sie na zakup. Warty kazdej zlotowki. Super samochodzik.
Calkiem Calkiem. Moglby byc troszke mocniejszy ale da sie wyprzedzac w miare normalnie. Na dwojce najlepiej sobie radzi.
Precyzyjna, krotki skok, nic nie haczy.
Trzyma sie drogi świetnie. Rewelacja.
Do przodu ok, do tylu tez daje rade, tylko zle jest kiedy chcesz spojrzec po skosie do tylu w miejsce gdzie lusterka nie pokazuja. Ale ogolnie jest ok.
Wszystko tam gdzie trzeba nie trzeba niczego szukac.
Super. Troszke paruje ale nadmuch dobry wiec szybko para znika.
190cm i jest swietnie. Za mna tak sobie ale ja jezdze z przodu. Kuzyn jak wsiadl z przodu (195) powiedzial: Lepiej niz w moim lozku ;))
Jest ok.
Miasto normalna jazda 10-11. I nie wierze tym co tu pisza ze im pali 7 czy 8. Na trasie normalnie jadac do 120 km/h zszedlem do 6.8. Jak dla mnie to super wynik. Mieszany z przewaga miasta 65% do 35% to spalanie rzedu 9l.
Nie jest zle. Czesci poza ASO wcale nie sa takie drogie. I robocizna tez nie. Za rozsadna cene mamy naprawde kawal fury.
Mam go tylko 3 miesiace. Do tej pory tylko termostat sie nie zamykal ale taki kupilem. Naprawa ( wymiana wkladu samego) to 35zl wklad i ok 20zl robota. I to by bylo na tyle.
Puki co nic i ma tak zostac.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 ECOTEC 122KM 90kW