120KM trochę mało do normalnej jazdy na codzien jest okej ale przy wyprzedaniu brakuje Nm
Posiadam M32 niby zła... Przełożenia dobrze dobrane przy 120km/h ok.2tys/obr.Nie mam zna problemów samochód z Belgii przyprowadzony przy ok.200tys wymieniony olej, moc podniesiona 169KM/399Nm nie ma problemów ze skrzynią, od chipa zrobione 20tyś
Jak dla mnie kwestia rozmiaru felg i opon, do miasta ok na autostrade zbyt miekka
0 rdzy. naprawdę nawet w nadkolach przy łączeniu z origami.Lakier średni są odpryski na masce dachu od jazdy po autostradach
Bez zastrzeżeń
Brak uchwytów na kubki/napoje
Pokrętło od sterowania nawiewem się zacina
Przestrzeń ok, jak dla mnie zbyt twarde siedzisko dla kierowcy (mam pełne skóry)przy upałach doskwiera brak wentylacji foteli
Słabo powyżej 120km/h
Silnik ok usunąłem przypadłość tych silników zrywa się (pęka) klin na kole wału korbowego przez co koło zmienia lekko pozycję i komputer wyrzuca błąd połozenia wymiana czujników nic nie dała... To tak dla przyszłych posiadaczy
Sprężarka klimy (reg.450zl, klocki tarcze tył Brembo 340zl, linka otwierania drzwi w ASO 65 po 6m się wyciągała… tylna klapa elektryczna się nie domyka w powyżej 5st na + w zimę działa kwestia regulacji)
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW