Moim zdaniem gdy wybierzesz pewne auto które jest w dobrym stanie technicznym nie ma problemów. Usterki zdarzają się bardzo rzadko a naprawy są w przyzwoitych cenach. Ja wymieniałem tylko rozrząd przy 140 tys. a tak to tylko olej opony itd. to co trzeba w każdym aucie. Osobiście polecam, będę polecał. Auto jest niezawodne oraz piękne. Mam zamiar autem pojeździć jeszcze 6 lub 7 lat. Pożniej zmienię na następcę Vectry czyli Insygnie
Brak problemów nawet przy 150 tys km.
Auto trzyma się drogi jak przyklejone. W Polsce radzi sobie z dziurami oraz z gorkami. Za granicą np. w Niemczech można poszaleć na autostradzie będąc pewnym samochodu.
Światła oświetlają drogę przyzwoicie. Widocznośc w deszczu czy mgle jest b.dobra.
nie mam zastrzeżeń.
Klimatronik działa jak w moim starszym samochodzie mianowicie citroenie c4. Jest wydajna i bardzo dobra. radzę włączać w zimę na chwilę aby unikać awarii po dłuższym nie używaniu. Ogrzewanie- szybko,dobrze,fajnie.
Auto wygodne, z przodu i z tyłu. Mieści 3 os z tyłu bez dyskomfortu pasażerów.
Nic dodać. Cisza pozostaje delektować się radiem.
Przy takim aucie 150 km 1.9 spalanie jest zadziwiająco niskie. i w miescie i w trasie...
Przeglądy terminowo i cenowo ok. Naprawy sporadycznie części nie są drogie.(ale zawsze mogły by być tańsze :D )
Nie mam uwag
OK :D
Myślę że przez okres w którym mam opelka jest dal mnie dobrym. Brak poważnieszych usterek. cenowo ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 CDTI 16V 150KM 110kW