: ekonomiczny, elastyczny i cichy .... polecam
Bardzo fajny samochód dla rodziny 2+3, w miarę ekonomiczny, przestronny, nieźle wykończony i wyposażony.
Silnik cichy, elastyczny i w miarę ekonomiczny jak na tak duże auto. Pozytywnie zaskoczyło mnie przyspieszenie na 4 i 5 biegu.
Przez pierwsze 15 tys. km. były lekkie problemy z 2 biegiem ale teraz działa już rewelacyjnie.
Jest nieźle .... jak na razie
Bardzo dobra widoczność. Mam 1.80cm i choć to kombi nie mam najmniejszych problemów z widocznością
W zasadzie wszystko jest pod ręką i nie można się do niczego przyczepić. No ale na początku trzeba się nieco przyzwyczaić do kierunkowskazów oraz obsługi klimatyzacji
Bardzo sprawnie grzeje i chłodzi.... no może przydałby się jeszcze regulacja zakresu temp. co 0.5 stopnia ... no ale ogólnie jest OK.
Tutaj Vectra na prawdę rządzi. Dla kierowcy, pasażerów i bagażu jest miejsca jest baaaardzo dużo. Rodzinne auto.
Jak na razie nie mam zastrzeżeń. Do 150km/h jest na tyle cicho, że słychać tylko szum powiertza :)
Na trasie minimalne, średnie spalanie jakie udało mi się uzyskać to 5.6l/100km - zaznaczam, że to wg. komputera i przy bardzo ekonomiczej jeździe. W cyklu mieszanym w zimę spalanie oscylowało w granicach 7l na 100km, a w tej chwili w lecie przy jaździe tylko w mieście i włączonej non stop klimie wychodzi 9,5l/100km.
Tutaj też jest nieźle. Kupiłem to auto za 85tys.pln, dostałem do niego dodatkowo gwarancję na 5 lat. Rozważałem wiele aut ale za tę cenę nie udało mi się wybrać nieczego lepszego.
Na razie złego słowa nie mogę powiedzieć .... no ale to prawie nowe auto.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 CDTI 16V 150KM 110kW