Ocena kierowcy - Opel Vectra C Kombi

Darek, 16 lat temu
Silnik 1.9 CDTI 16V 150KM 110kW
Rok produkcji 2007
Opel Vectra C Kombi 1.9 CDTI 16V 150KM 110kW 2005-2008 - Oceń swoje auto
Silnik : bezproblemowe i bezpieczne wyprzedzanie jest niedoprzecenienia.
duże, wygodne, kiedy trzeba szybkie lub bardzo ekonomiczne. Idealne auto w tej cenie.
Obawiałem się diesla bo lubię ciszę, ale tylko na wolnych obrotach i pierwszych 2 biegach trochę twardo pracuje (bez dramatu:) później bardziej szum wiatru i opon przeszkadza bo silnika prawie nie słychać.
trochę haczy 1,2,3 ale coraz mniej(auto z salonu)
na równej drodze fajnie, na krótkich, poprzecznych nierównościach słabiej. Prowokuje do dużego zwolnienia, ale taki urok naszych dróg. Ogólnie OK.
dla mnie ok. Wcześniej jeżdziłem Pontiac Trans Sport i tam był dramat, może dlatego dość grube przednie słupki aż tak bardzo mi nie przeszkadzają. Zalecam czujniki parkowania przynamniej na tył.
bez zastrzeżeń
super!!!
Przyzwoicie.
miasto wawa:)- ok.9L/100 Trasa - 5,5L (min jakie uzyskałem przy normalnej jeździe bez kontroli to 4,9 l/100) średnio 6-7 L/100 napraw jeszcze nie miałem.
Długo szukałem i nie ma lepszej oferty na rynku. Biorąc go w leasing dostałem 24% rabatu a więc ze 116000 zł zrobiło się 88 tyś z haczykiem dodatkowo znalazłem auto z 2007 roku i w sumie kupiłem je za 82 tyś brutto. Warto!!!!!!!
Dziennik kosztów dla Opel Vectra C Kombi 1.9 CDTI 16V 150KM 110kW
6,8