Po dotychczasowych doświadczeniach ze skośnooką motoryzacją (nie japońską), ten niemiecki produkt jest doskonały - przecież ma już 7 lat.
może moje odczucia są bardzo mało obiektywne, bo wcześniej miałem Matiza. Obecnie ten odjazd z pod siedzenia... robi wrażenie.
nie mam z tym podzespołem problemów. działanie jest na dokładkę przyjemne.
w tym miejscu muszę przyznać, że wolałbym bardziej miękkie zawieszenie.
mam pewne kłopoty z oceną odległości przy manewrach ale to mi zostało po Matizie i w widoczny sposób ulega opanowaniu.
Chyba chcieć coś bardziej wygodnego to już przesada.
dmuch to ona ma, ale na maksie jest zbyt głośno. Klima manualna i potrafi przeziębić.
przestrzeni każdy znajomy mi zazdrości, ale szok przeżywa ten kto zajrzy do bagażnika - szczególnie jak nadal ma Matiza lub Tico.
No tutaj pragnąc być obiektywnym to muszę przyznać, że na doskonałą ocenę jeszcze w tym modelu za wcześnie.
nie dość, że tańsza ropa to jeszcze mniej pali niż Matiz. Niesłychane. nie moę być obiektywny. dla mnie rewelacja.
Proponuję przeliczyć wiek samochodu do wieku człowieka jak 1:5. To co oferuje mi moja dama o imieniu Vectra B w tym wieku sprawia, że stosunek jest jakość/cena jest na poziomie doskonałym.
przytrafiają się pierdoły, które chwilowo podnoszą poziom adrealiny. Na przykład przetarł się przewód od czujnika temperatury oleju. A w stacji Opla chcieli mi wymienić coś za 7ooo zł.
skoro jeżdżę i nie mam powodów do narzekania to dlaczego by nie doskonała ocena.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 DTI 16V 100KM 74kW