Ogólnie nie polecam nikomu. Samochód się rypie co chwilę. Raz czujnik, raz wtryskiwacz palwa, raz silnik, raz wydech, raz zzawieszenie, W przeciągu pół roku ponad 4tyś zainwestowałem. Wystarczy poczytać fora różne z jakimi problemami borykają się właściciele tych samochodów. POporstu tragedia. Są oczywiście plusy jak niskie spalanie, wygoda i dobre wyposażenie. Ale minusy wpływają na generalnie negatywną ocenę i nie kupiłbym tego więcej.
Bardzo awaryjna jednostka. Ogólnie ratuje się elastycznością i niskim spalaniem. nie polecam
Miałem automat. Ogólnie dobrze. Trochę długo mysli przy wyprzedzaniu ale szybko zrzuca biegi. Ogólnie biegi zmieniane płynnie.
Układ jezdny jest okej i mozna śmiało jechać w polskie drogi. Jeżeli naprawia się wszystko w miarę regularnie to nie powinno być problemów.
Najsłabszym punktem jest widoczność w bocznych lusterkach bo są poprostu małe. Ogólnie nie jest źle.
ok
Wentylacja i ogrzewanie dobre tylko w przypadku kiedy włączy si eklmatyzację. Wtedy podczas deszczu samochód nie paruje. ALe gdy klima wyłączona to poprostu nie da sie jechać.
Z przestrzenią jest dobrze. każdy ma swoje miejsce tylko brak podłokietników
Jest w miarę dobre
Ode mnie dostaje 5 bo jest rewelacja pod tym względem. Miałem jednostkę z gazem i bez szaleństwa jak sie jechało w długą trasę to spokojnie 8l gazu. A to już całkiem nieźle. 100 km za 18zł. Na benzynie komputer pokazywał koło 6l w długiej trasie. także też na 2l silnik jest rewelacja.
cały czas coś się psuje i spala. TO czujniki to jakieś inne drobiazgi. Tragedia
Padł silnik to chyba dośc poważna usterka. Ogólnie układ wydechowy bardzo słaby punkt programu, rdzewieje pęka. Kolektor ssący bardzo często pada.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 136KM 100kW