Przeniesienie napędu
: na tak mało koni to ma niezłego "kopa"
za mało koników,choć jest bardzo zrywny,ojciec ma forda escorta 90 koni,i na starcie niema szans.
bez zastrzeżeń
bardzo dobry,do pracy jade odcinek po drodze wiejskiej "same dziury" przez pół roku narazie nic.dobrze trzyma w zakrętach.
może być
nagrzewa się w miare szybko.w zimie po około dwóch kilometrach jazdy bez wcześniejszego grzania silnika zaczyna dmuchać gorące powietrze.u mnie nie słychać żadnych wentylatorów.
bardzo dużo miejsca,w porównaniu do escorta to "można tańczyć".bardzo wygodne fotele.
zapalamy silnik,zamykamy szyby i niewiemy czy zgasł czy nie.gdy włącze dmuchawe i wyjde na zewnątrz to wtedy też nie słychać silnika tylko dmuchawe.rewelacia!!!!
miasto zima 10l ,miasto latem 8l ,trasa 6-6,5l.zwarzywszy na gabaryty pojazdu i silnik który nie nalerzy do oszczędnych to dobry wynik.
jeżdże tym samochodem troche ponad pół roku i nic się nie stało.samochód sprowadzony z niemiec.przebieg orginał mam papiery na to.usterki mogą się zdarzyć jednym często drugim może nigdy.nie radził bym się sugerować takimi sugestiami.jak kupiłem poloneza to każdy mówił że się zaraz rozleci,a on na złość pięć lat i nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW