: Naprawde wygodne i przy tym wystarczająco dobrze trzymajace sie drogi
: pali olej
: mój jest idealny ale ogólnie mają problem z blachą do liftingu
Układ elektryczny
: klima przewaznie nie działa
Ogólnie auto bardzo wygodne ciche dobrze pracujące zawieszenie silnik dobrze pracuje ale pali olej i troche dużo paliwa. Glof IV 1.6 101konny miał dużo lepsze osiągi spalanie miejsze o ponad litr
Silnik pracuje bardzo cicho i jest mało awaryjny(jeszcze mi sie nie zepsuł) twu twu :) wielkim minusem jest zurzywanie oleju każdy z nich tak ma. Nim wymieniłem pierścienie palił ponad litr na 100 po wymianie nadal pali jednak mieści się w 300gramach na tys. km.
mam mało znaczący problem przy wbijaniu jedynki i wstecznego
To jest dobry walor tego auta wspomaganie ok nic nie stuka nie puka mimo Polskich dróg naprawde zawieszenie super(bardzo wygodne)
widoczność jak na taką kabaryne jest naprawde wystarczająca
brak danych
nie jeździłem zbytnio znimą ale w okresie wiosennym przy mokrych butach w miare szybko odparowywują szyby. auto w miare szybko też sie nagrzewa ale nie wiem jak w minusowych tenp.
przestrzeni jest naprawde sporo auto dla rodzniki 4 osoby siedzą swowodnie z przodu i z tyłu w Golfie tego nie ma :)
Najcichsze auto jakim miałem przyjemność jeździć silnik mało słyszalny koła równeiż spoko zawieszenia masakra naprawde ciche auto przy 160km/h można spokojnie rozmawiać
za dużo pali w trasie przy 140km/h 8 litrów przy spokojniejszej jeździe 7,5 w mieście około 11 przy w miare dynamicznej jeździe
Nie kupicie auta tak wygodnego przestrzennego i cichego w tej cenie i klasie. Ale co do wykonania plastików i tego palącego paliwo olej i paliwo silnkia są auta badziej atrakcyjne
w sumie nic mi się raczej nie zepsuło z drobiazgów no chybaże zaliczyć do nich niedziałającą klime
kupiłem auto z uszkodzonym silnikiem powodem było zurzycie oleju bo gość nie dolał na czas i padły popychacze chydrauliczne i kolejno wypaliło 2 zawory. ale teraz jest ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V ECOTEC 101KM 74kW