: wbrew obiegowej opini o oplu że rdzewieje u mnie nic nie wychodzi a Ci co piszą ze mają vectre 2000rok i wszędzie wychodzi rdza to niech najpierw pomyślą ile razy była bita!!!!!!!!
: tuleje wahaczy bardzo tanie ale trzeba co roku zrobić
dobry samochód ale musi mieć ludzki przebieg bo wydaje mi sie ze 300-400 tyś KM to już szrot a wiekszość ma takie właśnie przebiegi tylko licznik pokazuje 150tysKM
jak na 1,6,16V i nadwozie kombi jedzie rewelacja mozna powiedzieć ze do 160KM/h przyspiesza bo później nie za bardzo ale to chyba całkiem nie źle no i oczywiście jeszcze sie nie popsuł
precyzyjna no i nic sie złego z nią nie dzieje
w miare dobry i cichy fakt ze zużywają sie tuleje tylne ale to chyba normalne na naszych drogach no i zamienniki kosztują grosze
wszędzie wszystko widać
ogrzewanie rewelacja nawet grzeje jeszcze na ssaniu ale żeby nie parowały szyby to filtr pyłkowy co pół roku trzeba wymienić koszt ok.25zł
dla kierowcy bardzo dobrze z tyłu chyba mniej ale to nie jest przecież limuzyna wiec nie można się spodziewać rewelacji
według mnie jest bardzo cicho(oczywiście w bezwypadkowym egzemplarzu)
coś tam pali ale tyle że nie opłaca sie zakładać gazu przy niewielkich przebiegach rocznych ok15 tyś.KM/rok
naprawy jak to w oplu tanie bo zamienników wszędzie pełno
za te peiniądze to rewelacji się nie kupi a to jest dobry samochód i tani w utrzymaniu
mi się nic nie zepsuło według mnie rewelacja
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V ECOTEC 101KM 74kW