Lista ocen Opel Vectra A Sedan 1.7 TD 82KM 60kW 1988-1995 (72)

~Dancik
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Autko jak za takie pieniądze przy takim spalaniu i kosztach utrzymania jest bardzo warte swojej ceny.
3,5
~Maciek
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Niestety stary typ silnika mała pojemność i moc (powinien być wprowadzony w tych latach na wtrysku bezpośrednim). Masa pojazdu spora! mało miejsca w srodku, ale dosyć komfortowe i miękkie zawieszenie wyciszenie OK
3,6
~machal89sc
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
isuzu naprawde zrobiło super silnik. nie kopci mało pali. odpala w najwieksze mrozy po 1 grzaniu świec (do pstryknięcia przekaznika). dynamika ujdzie wystarczająca jest. tylko alternatory przekombinowane (pompa vacuum na nim siedzi + często pada wzbudzenie. i trzeba drutowac albo oddac do elektryka +/- 50 zł) cała reszta na wielki PLUS :) zeby nie bylo tak miło to auta ubywa kilogram na dobę (RDZA). u mnie urwalo sie mocowanie belki od korozji...
~Kori
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Na niskich obrotach troche mułowaty, za to powyrzej 2500 obrotów już jest ok. Nie ma z nim żadnych problemów praktycznie bezawaryjny-dobra konstrukcja ISUZU (Silnik)
~Stanko wlkp
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Za tą cenę takie auto naprawde jest godne uwagi co widac bo na polskich drogach jeździ ich FULL dużo.
3,5
~ewa181@wp.pl
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Poprzednio jeździłam Polonezem, to oczywiście jest luksus. Napewno nowym modelem byłoby jeździć jeszcze lepiej, bo to jest różnica klas, ale ogólnie nie mam uwag negatywnych.
2,5
~Lubin
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Ogólnie lipa jesli chodzi o moc, moment obrotowy, o elastycznosci juz raczej nie bede nic pisał).Na biegu jałowym nie trzęsie auto w kabinie na szczęście( brak wibracji ). Jesli ktos założy sobie alufelgi 15R 195, to współczuje, auto nie ma mocy.Na trasie kazdy z pasarzerów pyta się mnie podczas manewru wyprzedzania, ´´czy zdąrzymy..." (Silnik)
3,9
~~bagiet
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Najlepsze co w tym modelu to silnik. Super oszczedny tylko klekocze jak jest zimny. W zime przy dobrym akumulatorze pali normalnie nawet przy -18 stopni. Zadnych napraw sinika nie mialem. Przy wyprzedzaniu powyzej 100Km.h troche muł i tzreba sie czaic zeby wypzredzic TIR-a (Silnik)
~Dawid z Głogowa
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
dałem ocene 3 poniewaz jak kupiłem auto to poprzedni własciciel zmniejszył dawke paliwa na pompie.Musze to skorygowac!Ale nie jest zle 0-100 23sekundy (Silnik)
4,5
~yoghoort
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
auto daje spora frajdę z jazdy, jest komfortowo wyposarzone (przynajmniej moje) i prawie bez awaryjne. Starsze roczniki z początków produkcji mają spore problemy z korozją.
Opel Vectra A Sedan