Ocena kierowcy - Opel Vectra A Sedan

Samuell:), 17 lat temu
Silnik 1.8 i 90KM 66kW
Rok produkcji 1991
Opel Vectra A Sedan 1.8 i 90KM 66kW 1990-1995 - Oceń swoje auto
cale szczescie ze kupilismy Vectre..bardzo mila ja wspominam,, i bardzo polubilem to auto..sprzedajemy go teraz ale zostanie w rodzinie:)i dobrze :) az zal sprzedawac taka sliczna jest.. moze zzastapi ja mlodsza:)
poprostu niemiecki majstersztyk..naprawde dynamiczny silnik niezwodny i spala niewiele paliwa.. nie jednemu juz skopalem tylek:) 150Nm daje rade.. to wlasnie zaleta silnikow opla..niezbyt wieke koni ale duzy za to moment obrotowy
bez zarzutu ..precyzyjnie:)
BARDZO DOBRY..TRZYMA SIE BARDZO DOBRZE.. nagle manewry sa prcyzyjnie i nie buja..ladnie lata bokiem na mokrym i na suchym ...sprawdzone:)
ja wszytsko widze choc to nie male autko:)
po rz kolejny ..za to lubie niemcow:) deska nie daje sie czasowi..trzyma fason i dalej wyglada w miare nowoczesnie:)
cieplo gdy trzeba i zimno tez:)choc nie ma klimy
auto na podroze:)wygodne fotele i zawieszenie.. stworzone by jezdzic...np moja mama .. i podroz do berlina 00 km przejechane i zero zmeczenia:)i na dodatek na jednym baku:D
jak na swoj wiek bardzo dobrze
nie jest zle:)na trasie bardzo dobrze w miesice ujdzie ..ja nie narzekam..ale wkoncu to uzoe wygodne auto:)
zachwalam bo naprawde taka jest dla mnie jest cudnym autkiem moze to tez za sprawa slicznego wygladyu:)mam wyjatkowo sliczna bordowa Vectre na slicznych 12 ramiennych polerowanychg felgach.. i czulem obowiazek by napisac o niej i pochwalic ja ze tak wiernier sluzyla mi :) nalezalo jej sie naprawde:)
nie ma wiekszych usterek..nie pamietam pzynajmniej:)
tylko kompuyer padll..jedyne co pamietam..wymienilismy hamulce i sprzeglo ale to juz ze wzgledow eksploatacyjnych:)

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 90KM 66kW [l/100km]

7,8