Jestem naprawde zadowolony. Duze, przestronne auto nie nadwyrezajace kieszeni uzytkownika. Bardzo przyjemnie jezdzi sie nim po miescie a na trasie jak dla mnie to czysta frajda. Srednia przelotowa predkosc w okolicach 160 km/h, choc nierozsadna, jest wartoscia przy ktorej moja vectra ani sie nie meczyla ani nie spalila niemozebnych ilosci paliwa. Jedna sprawa: wszystko jest ok tylko trzeba uwazac na blache. Moja jest w baaardzo dobrym stanie ale dlugo jej szukalem i zaraz po zakupie od razu zadbalem. W przeciwnym razie dosc slaba oplowska blacha zemsci sie na swoim uzytkowniku. Smutne ale niestety prawdziwe.
Silnik pracuje naprawde cicho i rowno. Uwazam ze jest dosc elastyczny choc przy tej wadze samochodu moze troszke mulowaty. No ale zawsze mozna kupic 2.0 16V :)
Bez zarzutow
Troszke glosnawy i miekki no ale nie jest to samochod sportowy by byl twardy.
Wszystko w jak najlepszym porzadku ale gdzie sie konczy kufer w moim sedanie to zawsze jest dla mnie zagadka :) Hak nie poprawia mi sytuacji.:)
Nie mam nic do zarzucenia.
Brak klimatyzacji daje sie we znaki. Zima jest luksusik.
Nie wiem jak pasazerowie, bo siedze za kierownica i nie narzekam.
Naprawde bez wiekszych zastrzezen choc nalezy brac pod uwage iz jest to opel. Jest to moj 3 opel i jak do tej pory w kazdym bylo slychac wiecej niz bym sobie zyczyl :)
Noooo gaziku to mi wciaga calkiem calkiem :)
Ceny napraw nie sa juz tak male jak w kadecie ale i samochod lepszy. Niemniej jednak koszty utrzymania nie sa wysokie.
Za takie pieniadze niewiele jest innych samochodow, ktore moglbym porownac do Vectruni.
nie ma sie do czego za bardzo przyczepic
Coz tu dam ocene na przekor tego co mnie najprawdopodobniej czeka. Mechanicy orzekli ze mam silnik do remontu !!! A on ciagle jezdzi, rowno pracuje i nie stuka !! Bajeczka i nawet jesli faktycznie bede go musial remontowac to oceny nie zmienie. :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 90KM 66kW