: W tym aucie zaskoczył mnie najbardziej silnik w którym nic nie trzeba robić
: Nadkola i progi
Samochodem jeżdżę już 7lat. Nie miałem z nim większych problemów. Gdzie chce to pojedzie. Silnik oszczędny ale by mógł być mocniejszy...Ogólnie jestem bardzo zadowolony
Nie ma się czego uczepić. olej od wymiany do wymiany pomimo przebiegu ale dla opla to jest nic. Mógłby być troche mocniejszy ale cóż to nie samochód sportowy a na tamte czasy ta moc była wystarczająca. Przy silniku nic nie grzebałem i myśle że nie będe nic robił... oprócz uszczelki pod klawiaturką ale to jest standard w oplach:)
Skrzynia jak to w oplu. Czasem mam problem ze wstecznym ale to raczej wina sprzęgła a nie skrzyni:)
Jeśli się o wszystko zadba to jedzie się super. Wszystkie końcówki i gumy to standard na polskich drogach...ale u mnie kolein praktycznie nie czuć...na zakrętach nie wyrzuca na boki.
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia:) Mi tam nic nie przeszkadza;)
Wszystko na swoim miejscu. Wszystkim sterować może nawet dziecko
Latem gorąco i zimą gorąco. Latem przydała by mi się klima bo mam ciemny kolor a zimą jak \"podrzuce do pieca\" to jak w saunie:)
jestem wysoki i dla mnie mogłoby być więcej:)
Nie ma co oczekiwać kokosów. Ale do 100km/h cichutko a później już słychać silniczek
Tutaj jestem mile zaskoczony. Jeżdzę praktycznie za darmo. Mam ustawioną malą dawke gadu i na trasie spokojenie zejde do 7l a po mieście 10l
Jak na samochód tej klasy to jest bardzo tani...a do tego tania eksploatacja ale żeby znaleźć coś dobrego to trzeba dłuuugo szukać
Urwał mi się czujnik abs.
Padł mi alternator i pompa wspomagania... Moim zdaniem normalne części eksploatacyjne no i blacha a szczególnie nadkola i progi:( w dwuch słowach jest słodka
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 90KM 66kW