: Nie pali oleju ani grama jednak silnik juz po remoncie.
: Korozja
Super auto za niewielkie pieniądze za 3-4 tysiace mozna juz kupic w calkiem przyzwoitym stanie. Nigdy wczesniej nie kupilbym opla tyle zlego sie nasluchalem lecz teraz wiem iz sie mylilem.Silnik słaby ale po miescie wystarczy.Bardzo ładne wspolpracuje z LPG od 4 lat nie ma problemow.Nie traci na mocy jezdzi tak samo na lpg jak i benzynie.Biegi wchodza gladko i dosc lekko.Bardziej komfortowy od audi 80 zresztą mialem b4 diesla i sie rozczarowałem....przereklamowany.bardzo dobre ogrzewanko na szybę jak i na nogi.Z przodu wygodnie (192 cm.)z tylu tez ale juz nie za mna :-)Na bezynie nie wiem a na LPG tylko miasto Miedzy 10,5 a 13 litrow lpg. 13 to zima latem max 11,5 drobiazgi hm.... central zamek tzn. jedne dzwi przestaly dzialac. przekaznik kierunkowskazow to przez ostatni rok Korozja wymiana tylnych nadkoli i progi reszta ok
Biegi wchodza gladko i dosc lekko.
Starego typu przełaczniki ale ok
bardzo dobre ogrzewanko na szybę jak i na nogi.
Z przodu wygodnie (192 cm.)z tylu tez ale juz nie za mna :-)
do 130 bardzo przyzwoicie
BDB.
Korozja wymiana tylnych nadkoli i progi reszta ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i KAT 75KM 55kW