Jestem zadowolony z tego auta - gaz sprawuje się wyśmienicie pod warunkiem ze założą go wachowcy a nie zwykłe papudraki ( jak u mnie), wiem ze konieczna jest wymiana amorów czekam na gotówką,
Do silnika nie moge mieć zadnych uprzedzen, chodzi cicho z kultura, Na początku byłem troche zawiedzony ale wina stał po stronie PAPUDRTAKÓW !! którzy zakładali mi gaz, dali beznadziejne uszczelki, które przepuszczały powietrze.
Puki co niemam znią żadnych problemów- oby tak dalej, biegi wchodza czysto.
NIejestem zadowolony zawieszenie powinienem dawno wymienic , tymbardziej że przejechałem nim 50 tys km po polskich drogach, z tyłu samochodu wydobywaja sie dziwne dzwieki. wymieniłem wszystkie gumy przy amorach . czeka mnie chyba jeszcze jakaś naprawa przy kierownicy bo cała lata.
jest Ok
Jestem po wymianie termostatu, przedtem były problemy teraz nagrzewa sie szybciej jak ja podczas striptizu
Mam 190 cm wrostu i przyznam ze nie jest najgorzej . Nawet z dziewczyną styłu : - )
To wada wszystkich opli -Siedziałes we Francuskim aucie to wiesz o czym pisze .
Przegląd kosztował mnie ostatno 150 zł (50zł dodatkowo za gaz)
NAJWIEKSZA jego wada to karzdy musi sie ze mną zgodzic to to że BLACHA JEST W NIM BEZNADZIEJNA LECI W OCZACH jusz sie boje go mys po zimie znowu odkryje pęcherze przy nadkolach.
Oj mam go dokładnie rok kupiłem go jak miał 14tys . Musiałem wymienić : uszczelke pod głowica, miska olejowa , wszystkie gumy przy amorach, Tłoczki hamulcowe
Do powarznych usterek zaliczam niezbędną wymiane pompy wodnej siadła zimą, zimering przy aparacie zapłonowym, no i sąde Lambda siadła zaraz po załorzeniu gazu