nigdy go chyba niesprzedam gdyz jest to najleprze auto jakim jezdzilem, szczegulnie ten naped 4x4 ,oszczedne bezawaryjne i super sie prezentuje lekko obnizone i ten ladny ciemny granat ""super""
silnik w tym aucie to super sprawa, zajebiscie elastyczny z niecalych 2 tys obrotów juz świetnie sie rozpędza, z miejsca startuje jak rakieta ze światel to mi malo kto da rade szczegulnie ze mam napęd 4X4 w tym aucie to super sprawa no i 200 bez zadnego problemu jedzie
skrzynia chodzi super sprzeglo wiskotyczne to super sprawa nigdy nic nieszarpnie zmiana biegów to czysta przyjemnosc polecam
układ jezdny w tym aucie nic dodac nic ując naped na 4 kola bez komentarza kto jezdzil to wie o czym mowa w zakrety wchodzi sie z kazda predkoscia i nic niezarzuci, a w zimie to juz bajeczka super jednym slowem
mam sedana widocznosc bardzo dobra z kazdej strony niemoge zlego slowa powiedziec
wszystko na swoim miejscu jak na tamte lata to bajeczka dostep do przeloczników itp doskonaly
turaj rewelka nawiew i klima super nawet klimatyzowany schowek jest w tym aucie, zadko z tamtego roku 1994 jakies auto to posiada
miejsca sporo z przodu i tyłu ja mam 182 cm i nienazekam
wyciszenie dobre choc przy wiekrzych predkosciach cos slychac ale mi to nieprzeszkadza no i jest tu naped 4x4 wiec tylni dyferek slychac tez leciutko, ale fajnie to brzmi wiec jest ok
samochód posiada fabrycznie montowany gaz we wloszech rewelacyjnie sie sprawuje butla 60L na trasie bez problemu schodze do 9 litruw a na miescie niewziol wiecej nie 12,5 ogulnie cykl mieszany 10-11 wiec na te moc osiogi to dobrze nawet bardzo
za 9000 tys mam auto bezawaryjne z mocnym silnikiem bezpieczne co tu trzeba chciec wiecej, ale nieliczni tylko posiadaja taki model jak ten, w kraju moze jest ich nawet mniej niz 10 szt. jesli ktos chce pogadac gg 695114 a moze kupic ;-)
tutaj totalnie nic rewelacyjnie niema do czego sie doczepic auto przyjechalo z wloch zero rdzy nawet milimetra, jest to najbardziej wypasiony model vectry a w chistori produkcji jest tu wcio jak na tamte czasy, naped 4x4 klima abs elektr.szyby lusterka. lusterka podgrzewane pelny komputer,itp
zero problemu
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i KAT 115KM 85kW