Super autko jak za tą kase - ja trafiłem naprawde na zadbany egzemlarz - ma niecałe 70000 oprzebiegu (udokumentowanego)
Silnik super, mocny, elastyczny, idealnie współpracuje z gazem, nie ma zadnych problemów.
Chodzi gładko, łatwe przęłączanie biegów, troche za długa 5-tka.
Dobre na polskie drogi, dobrze wybiera nierówności, jak dla mnie troche za miękkie. Przód nurkuje przy hamowaniu.
Widocznoś bardzo dobra w kazdą strone
Samochodzik dobrze przemyślany, jak na tamte lata deska i zegary przyjemne, materiały wporządku w 13 letnim samochodzie nic nie skrzypi i nie stuka. Jest OK
nie miałem okazji jeszcze tego sprawdzić bo zima przede mną jak narazie OK, Myśle ze ogrzewanie będzie wporzo - jak w każdym oplu
Miejsca jest naprawde dużo
Do 140 km/h nie słychac silnika - do 160 km/h hałas nie przeszkadza. Myśle ze to dobry wynik jak na 13 letni samochód. Prędkość podróżowania 130-150 km/h
jak na silnik 2.0 spalanie jest naprawde umiarkowane. Moja pali w mieście przy normalnej jeździe 12 l LPG na trasie przy prędkościach średnio ok 130 km/h schodzę poniżej 10 l LPG jak dla mnie spoko. Miałem Tipo 1.6 i palił 14 w mieście na trasie ok 8 (ale prędkośc zadko przekraczała 120 )
Spoko
Jak narazie automat świateł wstecznych i kilka żarówek
Jak narazie nic
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i KAT 115KM 85kW