: hmm silnik jest bardzo dobry i ekonomiczny i jazda na zakretach cos wspanialego:)
: Rocznik 1999 bardzoo dobra karoseria
: BArdzo dobry
: Dobre
:)))))))00
Jestem zadowolony ze silnika ecotec 1.6 106KM jest nie do zdarcia jak sie zmienia olej na beirzaco to naprawde silnik duzo zrobi km:))
Skrzynia biegow hmm normalna jak w corssy B wiec mysle ze jest dobra:)
Super sie trzyma drogi tygrysek dzieki twardemu zawieszeniu ma lepsza przyczepnosc na drodze;)
Moim zdaniem dla mnie widocznosc jest dobra:) malo co zagladam w tyl bo po to mam lusterka jak cofam i mysle ze jest super;)
hmm w moim tygrysku troskze paruja mi boczne szybki te mniejsze przez ktore patrze w lusterka ale tak to nie mam zastrzezen:)
NIe mam rodziny wiec dla mnie i mojej dziewczyny te auto jest abrdzo wygodne:) Rzecz jasna jakby jeszce 2 osoby byly w tyle to by musieli karki wykrzywiac bo sie nie zmeiszcza ale dali by rade:D
Wyciszenie.. hmm tego tu nie powinno byc:) JEst to auto sprotowe i powinno slyszec sie te silnik ta moc:)
Zuzycie paliwa jest bardzo dobre:) miasto 8-9L trasy 6-7L naprawy sa nie drogie bo duzo czesci pasuje z corsy B i nie brakuje ich:)
Cena jest dobra jak na te autka:)
jesli chodzi o drobiazgi to nie mialem jeszcze nic z tych rzeczy:)
Moja jedyna usterka jest to ze gdzies mi benzyna zaczeka uciekac prawdopodobnie wezyk od pompki paliwowej musial sie zjebac:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 106KM 78kW