Przeniesienie napędu
: powiem krytko 5bieg 2,2tys. obrotów i prędkość 100km/h
: na masce pojawiające się "wrzody"niby normalne, bo maska jest aluminiowa i alum się utlenia
: fatalnie usytułowany akumulator
Układ hamulcowy
: ręczny-mogli pomyśleć o wygodniejszej dostępności rączki
ogólnie bym określił jako samochód w swojej klasie i roczniku jeko najlepiej udany pod kazdym względem. Problemem mogąbyć części do zawieszenia i karoserii
sam silnik jak dla mnie jest nawet niezle dopasowany do auta. Kupiłem benzyne i zamontowałem gaz UWAGA , pamiętajcie o tym żeby przypilnować serwis ,aby zamontowali mocniejszy parownik np. 120 KW(czy jakoś tak)mankament jest taki że zamontowali mi mały zbiornik gazu 45l-rzeczywista to 36litrów
niesamowicie doskonale dopasowane przełożenia biegów :) jestem zaskoczony ,że taki ciężki samochód jest tak dynamiczny
tu też żadnych raczej niedoskonałości, kupiłem tan samochó na poczatku marca i na dzień dobry miałem do wymiany końcówka drążka!! jaka cena!!!! normalnie powalająca 220zł za nową końcówkę :( pierwsze moje zaskoczenie negatywne. Na szczęście kupiłem po regeneracji za 100
lusterka boczne ma zajefajne
szkoda ,że wersje 2,2 nie posiadają systemu wentylacji dwustrefowej
tu chyba nie ma o czym dyskutowac
dla mnie wyciszenie jest bdb!! przedtem miałem disla
tzn. na mieście ponad 12 ,ale w trasie miałem 8litrów przy jezdzie max 130km/h.
tu jak na razie to nie mogę się wypowiedziec z czystym sercem, oprócz tego ,że wada w oplach to zegary/wyświetlacze cieklokrystaliczne!!ale powtarzam to jest w kazdym modelu
tu jak na razie to nie mogę się wypowiedziec z czystym sercem, ale już miałem problemy gdy zabrakło mi na trasie gazu!! na benzycie tylko mogłem jechac na jedynce i to nie dodawając gazu :( ale myśle,że to bardziej wina serwisu montującego gaz niż samochodu
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 i 16V 141KM 104kW