silnik ladnie chodzil kilka dni tylko po wymianie lancuchow koszt okolo 1000 funtow ale to bylo tylko kilka dni potem znowu jak diesel mam teraz diesla honde civic z 2007 r silnik pracuje o niebo ciszej, ale co do silnika to tylko klopoty z lancuchami rozrzadu i balansu przez 45tys mil uzywanioa tylko naprawy serwisowe lecz sprawa z lancuchem przesadzila o sprzedazy uwazam ze to zart ze taki element trzeba wymieniac w taki typie auta, a co do sily to fajne auto na wysokich obrotach powyzej 3000 tys wczesnie mol 155 kucy do takiej budy napewno zamalo
co do skrzyni to klopotow nie mialem
wymienialem tylko amory z tylu cena po 500zl za sztuke, przod pukal ale nikt niemogl zlokalizowac dlaczego a wymienialem jeszcze jakis drozek z przodu ale nie kierowniczy ceny nie pamietam ale wiem jedno majac juz okolo 50 aut pierwszy raz wymienialem taki element, auto trzyma sie drogi ale to chyba zaleta wielkosci i wagi a nie jakosci zawieszenia
dobra trudno narzekac szyby ogromne
napewno jak w aucie nie tak wysokiej klasy wielki minus
padl m wentylatro przy 50tys mil to chyba zart ale to przecierz opel
ogromna wielki plus tego auta dlatego mialem go tak dlugo w mojej pracy na taxi swietna sprawa fotela na piatego pasarzera brak!
cicho lecz nie tak jak w takich klasach innych producentow nawet slabszych
fsi napewno lepsze od zwylkej benzyny ale pali za duzo
nie polecam
tlumik korozja zaraz po zakupie, lancuch rozrzadu wielki klopot polecam tylko wymiane w serwisie, dzwie zamykaja sie jak w ciagniku z przodu wstyd na parkingu jak sie nimi klapnie ludzie patrza co to duzy fiat, uklad jezdny lipa, a elektryka ma przedziwne choroby jak kolorofo szleje na disco wielki kolpot to auto chyba ze sie jest mechanikiem i elektrykiem
Opel Signum 2.2 DIRECT ECOTEC 155KM 114kW 2003-2008