Po dwóch latach jeżdzenia Senatem i 100 tys. jakie nim zrobiłem mam szacunek do tego wozu. Jest świetny. Powiedzcie mi ludzie gdzie jest Senator C? Jeszcze poszukam 3.0 24V. Zainteresowanym polecam! Pyszny silnik, tylny napęd z dobrym japońskim automatem, świetny komfort podróży za niewielkie pieniądze. A i dziewczyny się oglądają ;)))
Jeżdzę Senatorem z zamiłowania i z powodu niezawodnosci. Ten silnik naprawdę ma pół miliona na liczniku i nic!!!
Wyczuwa się minimalne szarpnięcia, ale są na minimalne. Czego się czepiać...
Regulacja twardości zawieszeń to cudowna rzecz szczególnie na polskie drogi.
Jak na swoją wielkość jast świetnie, przy cofaniu pomaga tylny spoiler dostępny od ´90 roku
Wszyściutko w zasięgu rąk, fotele- kanapy, deska DIGITAL przejrzysta. Super!
Przy silnych mrozach ciut słabawe, podobnie kiedy jest gorąco- klima mogłaby być wydajniejsza
Tylko w vanie jest bardziej przestrzennie
200 km/h przy 4 tys. obr./min ??? Przy tych wyciszeniach jakie są w Senacie słychać cichy pomruk. Nie widzę lepszego wozu za te pieniądze
W mieście ok. 18 litrów w trasie 10-15 litrów przy mojej szybkiej jeździe. Dobrze że bez problemu znosi LPG.
Auto nie do zdarcia! Kosztuje niewiele w zakupie i w eksploatacji (części). Jedyny koszt to paliwo
Zacina się przeł. dmuchawy, centr. zamek w jednych drzwiach i czasem któryś z drążków w ukł. kierowniczym trzeba wymienić. Na szczęście kosztuje to grosze
Przez 100 tys. wymieniłem tłumik drgań na wale napędowym, ale zawsze dojeżdzałem o własnych siłach do domu.