Ocena kierowcy - Opel Omega B Sedan

Bartas, 18 lat temu
Silnik 2.2 i 144KM 106kW
Rok produkcji 1999
Opel Omega B Sedan 2.2 i 144KM 106kW 1999-2003 - Oceń swoje auto
Omega A jest juz starszym autem na naszych drogach! ale i tak nie traci na czasie! jest to super limuzyna! cieszko bedzie mi sie jej pozbyc jak by co!
tylko dobry! duze spalanie przy srednich osiagach! trzeba wdepnoc porzadnie zeby auto przyspieszalo.
chodzi perfekcyjnie, tak jak i wolne zmiany jak i szybsze nie sprawiaja problemu.
jak na niemiecka limuzyne. Bardzo dobry uklad jezdny! na zakretach dopiero czuc prawdziwa frajde z jazdy autem z tylnym napedem.
dokola znakomita.
niemiecka limuzyna musi byc dobrze wykanczona! tak i jest w tym przpatku, jasna tapicerka polaczona z czernia.
no z tym troche gorzej! nie mam klimy. wiec latem jest cieszko! wentylacji cieszko poradzic sobie z tak duza kibina! ale zima grzeje perfrkt!!!
znakomita! bardzo duze auto
na wolnych parawie wogole jej nie slychac! ale przy wyzszych predkosciach robi sie troche glosniej.
hahahaha! z tym trudno! pali jak smok 10,11 a nawet i 13 litrow ale przyzwyczailem sie do tego! lubie auta co duzo pala. nie ma mowy o zadnym gazie! nigdy nie byla i nie bedzie zagazowywana.
doskonala! mozna ja miec za smieszne pieniadze! w zamian dosnaiemy auto "wdzieczne" luksusowe i wielkie! warto rozejrzec sie za modelem z klima! i motorem conajmniej 2.6 w benzynie! wtedy dopiero auto ma kopyto
nie zwodna to ona jest! jeszce nigdy mi sie nie skonczyla na tyle zebym nie mogl nia ruszyc! ale drobiazgi nie raz sie zdarza
nigdy! doskonaly samochod.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.2 i 144KM 106kW [l/100km]