napisałbym bardzo dobrze ale nie ma samochodów idealnych, zastanawiam się nad zmianą na taką samą w automacie 2.5l. Poprostu opel, inne też się czasami psują.
wystarczy do przemieszczania się po mieście i na trasę.
czasami przy przechodzeniu z 1 na 2 coś puknie (chyba luz na gumowym oringu walu). Szkoda, że nie automat, ale chyba nie do tego silnika.
Całkiem komfortowo, chociaż jeździłem ostatnio toyotą corollą 2003 i tam był chyba troszeczkę lepszy. Oczywiście to nie to samo co w Senatorze (tam to był wspaniały komfort)
Wszystko widać, czasami przeszkadzają szrokie przednie słupki
wszystko na swoim miejscu
chłodzi w lato a w zimie szybko się nagrzewa
poprostu opel omega
mógłby być trochę lepiej wyciszony, słychać silnik i trochę zawieszenie, ale chyba się czepiam
gaz miasto 14, trasa 10, tanie części
masz do wyboru: kupić BMW lub Audi za min. 50% więcej, a wcale nie są komfortowe. Kup opla, płać mniej za części i nie kradą tak bardzo jak inne.
całkiem nieźle, ale zawsze coś można zrobić, a to tłumik, a to czujnik jakiś padnie, jednym słowem pierdoły, ale te 200pln raz na 2 miesiące trzeba wyrzucić. To mój 4 opel i zawsze jest coś do roboty żeby utrzymać samochód w odpowiednim stanie.
praktycznie nie zdażyło mi się, żeby stanął, ale 2 razy wyrzucił check engine-wymiana przepływomierz i czujnik rozrządu.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 136KM 100kW