Wspaniały duży samochód. Bardzo wygodny. Do bagażnika wchodzi wózek dziecinny + mnóstwo bagaży. W górach z 3 osobami i pełnym bagażnikiem (kombi) wspina się bardzo dzielnie po serpentynach. Jazda bardzo przyjemna.
Silnik 2.0 115 km - bez zarzutu, przydałby się trochę mocniejszy... ale coś za coś. Nie ma najmniejszych problemów z odpalaniem
Idealna!
Bez zarzutu
Nie mam klimatyzacji, ale to co jest- jest OK
Nigdy nie jechałem bardziej wygodnym samochodem: dużo miejsca, bardzo wygodne fotele. Ideał na długie trasy
W trasie 8/100 km. No cóż, jak waży 1600 (kombi) to musi palić. Kupując wiedziałem co robię. Dla mnie to nie ma aż takiego znaczenia ile pali - leję 98, a ostatnio Vervę i jestem zadowolony.
Za te pieniądze taki samochód to ideał
To rocznik 96 - było parę rzeczy do zrobienia i do zapłacenia. Cóż, jak się kupuje używany samochód to trzeba liczyć się z tym, że coś już się zużyło
Jedyna poważna usterka - awaria alternatora 120 km od domu. Wróciliśmy na 2-krotnym doładowaniu akumulatora. Wysiadły wszystkie odczyty, płyn się zagotował 7 km od domu. Ale silnikowi nic się nie stało i po naprawie paru drobiazgów wszystko gra
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 115KM 85kW