Tylko dureń zaznaczy bardzo źle, źle, albo przeciętnie.
Technologia silnika C20NE dorównuje dzisiejszym konstrukcją tylko że jest sprawdzona, bezawaryjna i ekonomiczna
Mam automata i nie wiem co to znaczy skrzynia biegów.
Zawieszenie sprawdziło sie na naszych drogach, najlepiej sie jedzie po kocich łbach, przemyślana konstrukcja i wytrzymałe elementy, układ kierowniczy mógłby być bardziej precyzyjny, a może kiedys był (tego nie wiem)
Nie prawda że trzeba miec 180cm wzrostu do tego samochodu wystarczy kupic wersje z regulowanym siedzeniem kierowcy w pionie i nawet najmniejszy kurdupel bedzie sie czół jak w maluchu. Samochody były w to wyposażane za dopłata
Bardziej nie mozna wykozystac przestrzeni, kazdy kto wsiadł do tego samochodu to pierwsze co mowil "ale tu miejsca"
Ten kto ma problem z ogrzewaniem to niech sprawdzi czy termostat dziala, bo z popsutym termostatem nawet maibach bedzie sie dlugo nagrzewal. W tych autach byla montowana klimatyzacja!!! Wiec jak cie stac to kup z klima i w lato tez bedzie jak w maibachu
Bez komentarza
Tak samo ja w mercedesie E-klasa
Jeśli ktoś chce mieć ekonomiczne auto to niech sobie kupi malucha tylko gdyby maluch ważył 1400kg to by pali 25l/100km Jak chcesz miec duze auto to bedziesz spalal 10l ja mam gaz i nie licze ile
6000zl = 115KM, automat, el.szyby, el. i podgrzewane lusterka, komputer pokładowy, el.szyberdach, ABS, wygoda, niezawodność
Jak sam nic nie popsujesz to nie bedziesz naprawiał.
Blachy rdzewieją, ale w którym 17latku nie rdzewieją? Jak ktos dbal to nie bedzie nażekał
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 115KM 85kW