: Jak ktoś kocha schowki to jest ich kilka w tym w podłodze pod nogami pasażerów ;). Ciekawe rozwiązanie w składaniu tylnych foteli umożliwia dostosowanie wnętrza wg potrzeb.
Ogólnie bardzo ciekawe autko na jazdy po mieście i do 200 km na trasę (chociaż zrobiłem nim 5 tys w 10 dni). Niestety wygoda foteli psuje całokształt i gdyby nie one to zasługuje na 5 pkt. Do bryły trzeba sie przyzwyczaić szczególnie jeżeli ktoś jeździł osobowymi.
Na szybkich trasach i autostradach przydałaby się większa jednostka napędowa. Po krajowych i miejskich wystarczy.
Bez zarzutów opócz tego, że mogła by chodzić nieco lżej.
Bez zarzutów. Twarde zawieszenie to raczej wymóg przy tych gabarytach i wysoko umiszczonym środku ciężkości. Hamulce tarczowe na przodzie i tyle są dużym plusem.
Straszono mnie podwójnym słupkim ale nie miałem problemów z przyzwyczajeniem sie do niego.
Miły wygląd zewnętrzny, małe gabaryty dają dobre możliwości parkowania. Jedynie rzut okiem od przodu daje wrażenie że mógłby być nieco szerszy.
Nie mam doświadczenia co do klimatyzacji w innych autach ale przy słonecznej pogodzie i temperaturze 20-22 na zewnątz musiałem używać klimy ze względu na zbyt mocne nagrzewnie w środku. W zimie raczej ogrzewanie OK.
Rzecz która doprowadzała mnie do szału na początku, to fotele. Bardzo duży minus za niewygodne i trawde, podczas długich tras dają sie we znaki (szczególnie kierowcy), ale z kolei tylne dość ciekawie można skladać wg własnych potrzeb. Wnętrze natomiast bardzo przestronne i bez wodotrysków. Może znów moja fobia ale mam też wrażenie, że albo pedały są za blisko albo kierownica za daleko bo przy moim wzroście 180 i normalnych gabarytach nie mogę tego zbyt komfortowo zgrać pomimo regulacji fotela przód/tył i góra/dól.
Do 100 km bez problemów, 100-120 znośnie, powyżej głośno jeżeli chodzi o silnik.
Raczej w normie chociaż nie analizowałem tego dokładnie.
Kupowałem z poprzedniego rocznika więc juz w miarę \"ludzkiej\" cenie normalnie dość drogo.
Po 10 000 bez problemów, dwa razy zawiesił sie odtwarzacz CD ale mu przeszło.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TWINPORT ecoFLEX 90KM 66kW