Dałbym 4,5 gdybym mógł:) - polecam ten samochodizk ludziom młodym , tym bardziej tym którzy lubią troszkę pomajsterkować- nie wydadzą wtedy pieniedzy na jakies drobne naprawki ; pełno części , prosta budowa, bardzo fajny samochód , ekonomiczny i bardzo fajnie wyglądający! Tym bardziej ze mozna kupic kadecika tak jak ja 1988 r 1,6 d za 5 tys. - wg mnie za tą cenę-bomba!
Jak to dziarski staruszek, nie ma co porównywać go z nowoczesnymi konstrukcjami, ale wg mnie jak na 15 letni wóz jest na prawde ok!
Nie mam zarzutów - jest ok - tylko wsteczny jest niezsynchronizowany - aby go włączyć muszę zupełnie wuhamować auto, i naczej jest delikatny zgrzyt.
Mój opelek jest miękki, na trasie to mi sie podoba , jednak w miescie wolalbym gdyby byl twrdszy- przehyla sie na szybkich zakretach
Mam problemy z cofaniem - jak dla mnie widocznos do tylu nie jest dobra, moze to kwestija wyczucia- nie wiem
Wg mnie ok- nie ma czego tu sie wstydzic na prawde jest ok- nic nie stuka nic nie puka w desce rozdzielczej - jest dobrze!
Bomba- bardzo szybko łapie temperarurę!
Wg mnie boba- jest na prawde fajnym wozkiem pod tym wzgledem - wielki bagaznik-super na wakacje!
W sumie to diesel , co tu wymagac- ale nie ma co narzekac - jest w miare.
Trasa ostatnio- mieszana 100 km dziurawe leśne ścieżki( gdzie predkosc od 0 do 30 km/h) +300 km trasa - spalił mi 5,55 l/100km takze chyba zajebiscie, tym bardziej ze caly byl zaladowany, 4 osoby + full bagazu:)! tu jesty wg mnie super! Ceny częsci bardzo niskie- pelno jest zamiennikow!
po prostu;)
Jak na razie doskonale - ale mam go od niedawna ( niezapeszajmy)!
Jak na razie doskonale - ale mam go od niedawna ( niezapeszajmy)!