Oceny Opel Kadett E Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW 1986-1991

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Opel Kadett E Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW 1986-1991

~vwojtas
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
opinie wyraziłem jak najbardziej na +, niestety auta juz nie ma następny to golf 2 wg mnie lepszy od kadetta ale nie znaczy to że kadett był zły. mój kadett był w porównaniu z innymi oplami w idealnym stanie chodzi mi o blacharke 0 rdzy co zdaża sie bardzo żadko, był kilka lat po remoncie (jakies 6-7), lakier był zadbany, oraz karoseria woskowana 2 razy w roku, dzieś załuje że się go pozbyłem....
3,2
~VENTII
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
Biorąc po uwage wiek auta jestem naprawde zadowolony. Kiedys samochody przede wszystkim mialy byc niezawodne i KADI właśnie taki jest. kazda usterka jest poprzedzona pewnymi sygnalami ktore latow mozna wylapac i skutecznie zapobiegac. Goraco polecam kazdemu jako jego pierwsze autko - potem kazde bedzie znacznie bardziej komfortowe a przy okazji stopniowo zacznie sie czlowiek przyzwyczajac do wydatkow na auto, bo im nowsze to tym czesciej sie...
~stypson
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
Auto godne polecenia dla osób z bardzo cienkim portfelem, auta nie były bogato wyposażane, ale podobno dobrze znoszą gaz, długie przebiegi, żywotne silniki,mały koszt utrzymania, dość podatny na korozję
3,5
~Kowal
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
Jesli ktos szuka auta ktore ma zaciecie sportowe i a nie dusponuje grubym portfelem jest to dobre rozwiazanie, super dynamiczny silnik, sztywne zawieszenie polykajace zakrety ale przy tym tez polykajace duze ilosci benzyny. Blacharka w wiekszosci tych aut jet do roboty.
~ufok king
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
mam kadecika z silnikem 110KM i jest ekstra slyszalem ze lepsze sa GSI i na takiego poluje nie ma to jak moc pod noga a pojemnos w cale nie jest taka straszna i nie wplywa na zluzycie i oplaty tak jak by sie to wydawalo pozatym wszyscy w tyle zostaja (no prawie wszyscy :) ) problemy sa jedynie z BMW i audi pozdrawiam
~kadziore
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
kadett. auto kultowe. mowi to samo za siebie. niektroe niedociagniecia zostaja wybaczane bo to kadett ;)
~Marcin
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
Jak na auto sportowe ciutke za słaby, jak na miejskie za dużo pali. Ogólnie jestem zadowolony, ale troszkę taki ni pies ni wydra.
4,9
~tomek 154#
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
doskonałe jak na swój wiek bije całą konkurencje
3,7
~Przemo z Piły
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
Samochód jest nie najgorszy pomimo wad.Jest to mój 3 kadzior więc mogę powiedzieć że zjadłem na nich zęby.Ogólnie jestem zadowolony.
3,9
~Przemek M
Hatchback 2.0 GSi 129KM 95kW
autko z duza dynamika, szybkie, dobrze sie prowadzi, czesci raczej dostepne i tanie, ale trudno kupic w Polsce GSI w dobrym stanie
Opel Kadett E Hatchback