Całokształt prezentuje sie następująco auto z 1991 roku poj.1,8benzyna/LPG moc 90ps 5 drzwi wersja Beauty ABS Wspomaganie Centralny zamek (wersja podstawowa) obecnie pełen komputer pokładowy z Vectry A i Licznik LCD z GSIi dużo udogodnień... Autko jeździ w polsce od 2 lat miało by autem chwilowym ,a zostanie już do końca.. Bezawaryjny silnik 8-o zaworowy idealnie znoszący LPG,niedrogie części mechaniczne i blacharskie..Szczerze POLECAM!!!
Silnik brak zastrzeżeń zero problemów 60 tyś w 2lata jedynie typowe rzeczy kable świece filtry i olej co 10-15tyś kilometrów
Troche za długie przełorzenia, ale za to bardzo elastyczna (idealna dla kobiety :) )
Jak na swoje lata całkiem ok
Bezproblemowa dodatkowo dla małych osób regulacja wysokości fotela :)
ok
Mówiono że to mankament tego modelu jednak ja mam goronco w zimie i co najważniejsze nie paruje w środku przy więcej niż 2 osoby co ma miejsce np.w Astrze 1 i 2!!!
Dla kierowcy jest wygodnie (o wiele lepiej jak w lanosie wiem bo też mam) tył średnio..
Silnik w kabinie słycha dopiero przy 135 km/h (co w astrze 2 1,4 twinport ma miejsce już przy 100-110km/h!!!)
10litrów LPG w mieście na trasie około 7,5 z napraw jedynie przegłub, tłumik koncowy i naprawa blachy głównie nadkola tylnie
za 4tyś można kupic ładną wersje z bogatym wyposażeniem i objeździc długie lata.....
Auto tanie niezawodne , ostatniej zimy zawiódł mnie jedynie akum, auto nigdy....