Mam auto od 3 miesiecy,zrobiłem nim ok 10.000 km i nie mam sie doczego przyczepić,nie będe narzekał bo za auto dałem 3.000zł,więc niemożna od niego oczekiwać nie wiadomo czego ale naprawde moge go polecać,ważne że tanio sie jeździ,dosyć dynamicznie i wygodnie ( jak auto za te pieniądze)
silniczek na jedno-punktowym wtrysku i na gazie pracuje bardzo dobrze,spalanie mam swietne,widocznie kiedys ustawial dobry gazownik.moglo by byc troszke ciszej ale nie jest najgorzej.
tu nie jest tak idealnie,ale jak to w oplu,wsteczny czasem wchodzi ze zgrzytem i ciężko wrzucić "5",reszta ok
ŚWIETNY!!! autem bez problemu da sie jechac 170km/h i puścić fajere.w zakrętach jest bardzo pewny,nie ma mowy o żadnych podsterownościach,nawet w ostry zakret da sie wejść przy 120 km/h i nie przechyla sie.
do przodu super ale do tyłu słabo,mój kadecik jest trzy-drzwiowy i zasłania szeroki słupek za drzwiami i ta tylna boczna szyba,gdyby nie było tego plastiku na zewnątrz w roku tylko była szyba do końca było by śwetnie.
wszystko tam gdzie powinno być,radio w dobrym miejscu,nie trzeba odrywać ręki od lewarka zmiany biegów żeby obsługiwać radio,troszke prymitywne włączanie świateł ale za to pod ręką.
ok,tylko po co to powietrze na bokach ciągle leci ciepłe:/ ale za to na środku zawsze leci zimne i mam jeszcze szyberek więc nie jest najgorzej.
jak sie pierwszy raz usiądzie wydaje sie że jest mało miejsca ale po przejechaniu 200-300 km okazuje sie że jest wystarczająco do jazdy.fotele bardzo wygodne,ostatnio po przejechaniu 1000km wstałem i wyszłem z tego auta bez żadnych bólów ( w przeciwieństwie do mercedesa 190)
do 120 km/h jest ok potem zaczyna być słychać silnik ale radyjko mam dobre więc nie narzekam:-)
zużycie paliwa : 6.5-7 na mieście ok8-8.5 LPG ,benzyny nie sprawdzałem,części bardzo tanie,np.uszczelka pod dekiel klawiatury - 7zł :D
ok
psują sie drobne rzeczy.zamek od maski,żarówki sie przepalają od zegarów,drobne wycieki z silnika ktore da sie usunąć niskim kosztem.
ABSOLUTNIE NIC...jak do tej pory.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW