Silnik zaczyna zagluszać od 3000 tys, ale nie jest najgorzej w porównaniu do innych aut (polonez itp), musze przyznac ze jak na pojemnosc 1.6 to jest nawet dobra elastycznosc, autko dobrze odchodzi z 1,2,3 biegu na 4i5 jest troszke slabiej ale tez daje rade, biorac pod uwaga wiek samochodu nie mam wiekszysz zastrzezen do silnika, na wolnych obrotach pracuje bardzo równomiernie i szybko wchodzi na wysokie obroty, ogólnie jestem zadowolony.
Teraz jest okres zimowy i mam problemy przy wzucaniu 1oraz 2 biegu , po przejechaniu kilku kilometrów jest ok.
Autko dobrz mi sie prowadzi na zakretach na dobra przyczepnosc jak na swoja mase i roztaw osi, przy wjechaniu w głebsze dziuru jest nie wesolo raz nawet wypadlo mi radio z kieszeni.
Co do widocznosci to nie jest najgorsza.
podoba mi sie linia tego autka jak na ten rocznik to ma kształy dosyc ciekawe
Bardzo dobra wentylacja i ogrzewanie, w zimie mam cieplo po przejechaniu 10 km.
ok
moze byc
Co do ekonomi to jak na silnik 1.6 apetyt na paliwo mnie zadawala przy predkosci 120 km/h w trasie autko spalilo mi 6,5 l/100km a w ruchu miejskim 8 l/100km jak na moja kieszen to moze byc nie mysle o zakladaniu instalacji Lpg.Srednio bierze 8,5 l/100km.A przy wcisakaniu w pedal gazu robi sie bardzo zarłoczny 10l/100km przy 4000 do 5500 obr/1000 min.
Bardzo dobra kupiłem go za 3500 zł.
Nie mam zastrzezen.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW