silnik trzyma sie dobrze, zwlaszcza ze mial tylko jeden remont po ok 200 000... nie zre oleju, wszystko OK, zero usterek ponad norme, jedyny minus, problemu z elektryka silnika, musialem wymienic wszystki czujniki koszt ok 300 PLN
bez jakichkolwiek zastrzezen, malo precyzyjna, glosna, wolna ;-) a tak na serio to cicha, dosyc precyzyjna, mam model f 10 5 biegow (jest ona troszke wolniejsza (mniejszy V-max) niz 4 biegi... ale oszczedniejsza w spalaniu
brak jakichkolwiek zastrzezen... polecam dolozenie rozporek... oraz stabilizatorow na przednie wahacze...
wszystk widac, trzeba tylko umyc szybe ;-)
wszystko na swoim miejscu w poblizu reki, czy to prawej czy tez lewej ;-)
grzeje, latem ziembi :D (szyberdach)
versja 3d wszystko w tej klasie w normie :D miejsca pod dostatkiem nawet przy 5 osobach :D
troszke poprawilem i dolozylem wyciszenie z DIESL´a :D teraz nie sylsze prawie nic, tylko wydech 2x100 VEGA przelotowy ;-)
pali ok 10-12 l/100 LPG w miescie w trasie ponizej 10 l/100 LPG przeglady stadnardowo jak u wszystkich, ceny smiesznie male za czesci !! bardzo dobra dostepnosc zamiennikow, badz uzywek...
jakosc OPLA ;-) cena smieszna jak za takie auto !!
nigdy mnie nie zawiodl, a dokladnie 1 raz, rozladowalem akumulator zostawiajac auto na swiatlach ;-)
nic powazniejszego sie nie stalo !! silnik bezkolizyjny, pekl pasek rozrzadu, kupilem nowy i jechalem dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 60KM 44kW