Bardzo przyjemny samochód za bardzo małe pieniądze. Koszty części , śmieszne. Należy jednak pamietać, że wiek robi swoje no i blacha.... tu trzeba uważać.
Praca bez żadnych zastrzeżen, oczywiście uwzględniając wymagane wymiany materiałów eksploatacyjnych i ewentualne regulacje. Odpala w każdych warunkach !
Działa bez problemów, lecz ma tendencje do "przychaczenia" się czasami. Cóż, może czas tam zajrzeć.
Samochód buja się straszliwie (amortyzatory wymienione), niemniej trzyma się drogi bardzo dobrze. Puka, stuka no ale.... Jak to mechanik powiedzial "Jest za delikatny na nasze drogi".
Nie mam żadnych powodów do narzekań.
Jak dla mnie w zupełności wystarczający do wszystkiego do czego jest mi potrzebny samochód.
Ogrzewanie: Rewelacja! Latem.... brak klimy doskwiera chyba wszystkim.
Z przodu nie mam żadnych powodów do narzekania (185 cm wzrostu i ponad 110 kg wagi) z tylu jest zle. Przy odsunietym fotelu kierowcy i pasażera miejsca na nogi zostaje ledwie na wciśnięcie.
Hmmm.... Podobno przypadloscia kadett´a sa rozne dzwieki wydobywające się z elementów jego konstrukcji. Niestety musze to potwierdzić, chociaż nie ma w tym temacie tragedii i podróż na "normalnej" drodze w 16 letnim samochodzie jest komfortowa pod wzgledem hałasu.
W moim jest gaz. Jeżdże sporo ok 20 000 rocznie. Taniej niż maluchem. Na mieście przy jeżdzeniu ok 50 km dziennie średnie zużycie gazu zimą nie przekracza 11/100, srednio 10,5 ; latem natomiast krąż wokół 9 litrów. Jak dla mnie rewelacja.
Za te pieniądze, które teraz trzeba wydać na ten samochód, lepszego chyba się nie kupi.
Samochód cierpi na różne dolegliwości, lecz usterki, które by go unieruchomiły zdażają się baaaaaaardzo rzadko.
Praktycznie nie ma przypadku. No chyba że dopuścisz do tego ignorując "sygnały" które wysyła Ci twój samochodzik.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 60KM 44kW