Nie wiem jakie pokupowaliście złomy i z jakimi przebiegami by oceniać żle to auto... mam polską wersję Cosmo kupioną z niewielkim przebiegiem i nie widzę w tym samochodzie wad biorąc pod uwagę jego klasę i cenę.Żadnych nawet najdrobniejszych usterek,auto świetnie się prowadzi,jest bardzo ekonomiczne i bardzo wygodne.
Ekonomia i wystarczająca dynamika.
6 biegów powoduje że biegi są dość krótkie ale za to da się jechać na szóstce nawet ok 80km/h
Duże 18 calowe koła świetnie wybierają nierówności a szerokość opon 245 powoduje stabilność w zakrętach
Obłość samochodu sprawia nieco kłopotu z parkowaniem równoległym ,do tyłu widoczność średnia ,za małe lusterka wsteczne ale same się ustawiają przy cofaniu
Wzór ! w środku jest kapitalnie poukładane i ślicznie a jeszcze z czarnymi dodatkami i sufitem wersji OPC po prostu szpan.Idealne reflektory ksenonowe z doświetlaniem zakrętów -BAJKA
podwójny klimatronic - nic nigdy nie paruje i szybko robi sie w środku ciepło
siedzenia z przodu elektrycznie regulowane we wszystkich płaszczyznach-żadnych wajch ,z tyłu 3 osoby ale szczupłe
słychać tylko szerokie opony na naszych "*****istych" asfaltach
średnie spalanie z 20 tys km to 6,3 ON ,w trasie przy spokojnej jeździe schodziłem nawet do 4,40 - SZOK jak na gabaryty i masę
Żadnej usterki ,ŻADNEJ NAWET NAJDROBNIEJSZEJ
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDTI ecoFLEX 160KM 118kW