: malo pali gazu. Miałem kiedys omege która paliła w miescie 16 litrów gazu i tak tez sie nastawialem, Miłe zaskoczenie bo pali 12-13 lpg w miescie w korkach.
polecam samochód tylko z jednym silnikiem 1,4 turbo 140km. Mam kuzyna ktory pracuje w oplu w Krakowie i mi polecił. Do 300tys jezdzi bez usterki. powyżej 300 tys, trzeba wymienić łancuch i dwumas i do 500 tys lata. Zresztą to jest jedyny silnik w którym opel wypuszczał z LPG fabrycznym więc był go pewny. Silnik dynamiczny dzieki turbinie i ekonomiczny. trasa 9 litrów gazu , Miasto 12,5-13 LPG
1,4 benzyna jeden silnik w oplu ktory kazdy mechanik poleca, Reszta benzyn i diesli to skarbonka bez dna
ładnie chodzi. 6 bieg mozna właczyc od 120km
na felgach 18 cali bardzo dobrze sie prowadzi w zimie i w lecie. 19 juz nie polecam do polski
Bardzo dobrze zabezpieczona przed korozja, nie ma prawa rdzewieć jesli nie widział palnika. Ruda tylko na elementach zawieszenia.
w kombi do tyłu słabo.Dobrze ze sa czujniki
najladniejsze kombi w europie
super
jest dobrze ale w samochodzie co ma 4,9 dlugosci moglo byc lepej
mojej benzynki nie slychac
tylko oleje i ekspluatacyjne rzeczzy
za tyle lat to tylko raz zbiorniczek plynu chlodzacego do wymiany. Koszt 160 zł. Dobrze że sygnalizuje jak plyn jest na min
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 140KM 103kW