Elastyczny,cichy bez turbodziury.Spalanie OK jak na 220 KM
Automat 6 biegowy działa perfekcyjnie.Co najważniejsze jest to zwykły automat nie DSG ktore po 3-4 latach sie rozleci.Zwykły automat przy odpowiedniej obsłudze jest niezniszczalny!
Doskonały jak dla mnie to nie jest Ferrari ale tez nie takiego auta szukałem ani francuz.Pewny w prowadzeniu i o to chodzi
Przód Doskonały gorzej z tyłem
Przód i tył w mojej wersji Doskonały.Niestety kosztowało mnie to extra 8 tys zł.Fotele wentylowane grzane bardzo wygodne .Kanapa to samo ale cisnawo jak to w Insigni
Wentylacja,klima,ogrzewanie doskonałe! Działa to bardzo szybko i bardzo cicho.Pełen komfort Ni ma efektu ze odlatuje samolot !
Ogolnie dobrz.Przód powiedziałbym doskonały ale tył przecietny .Dlatego ogolna moja ocena dobrze.Ale auto kupuje sie zeby je prowadzic Więc z punktu widzenia kierowcy Doskonały wynik!
Jest naprawde cicho !
Jesli ktos chce spalanie na poziomie 7 l niech kupi Diesla! Ja wynik w przedziale 11-12 l na 100km w automacie uwazam za doskonały.Tymbardziej ze producent podaje 14,2l w miescie.Inne koszty nieznane narazie nic sie nie zepsuło
ja za swoja wersje dałem 138 tys zł.Porównujac to do innych tak wypasionych marek mozna powiedziec ze zaoszczędziłem od 30 tys do 70 tys.W mojej cenie mam pełny wypas
Brak
Brak