Porażka renault laguna przy insigni to bezawaryjne auto
Przy 100 tys kompletnie rozsypana model skrzyni M32 uchodzi za bardzo awaryjna i nie pomylili się ponoć co 100 tys czeka mnie remont koszt 2500 tys
Na stacji diagnostycznej wszystko w jak najlepszym porządku zawieszenie nowe a jednak coś puka z tyłu i nikt nie wie co zwalaja winę na koła bo są 18 cal
Rdzewieje zawiasy drzwi sanki pod spodem
Dość spore słupki z przodu
Taka se są lepsze
Wentylacja masakra zacinajacy się nawiewu na przednią szybę serwis nie może sobie z tym poradzić tylko wgrywa nowe oprogramowanie za 600zl i po jakimś czasie usterka wraca a w zimę brak nawiequ na przednią szybę oznacza brak jazdy bo szyby nie da się odmrozic ponoć przypadłość u wielu osób
Kierowca ok ale reszta porażka jeżdżę z dwoma kolegami do pracy to stwierdzili ze miejsca trochę więcej niż w malucha
Do 100 ok powyżej nie najlepiej
Bardzo drogo dwumasa 2300 sprzeglo komplet 1800 lampa przednią bi xenon 3500 nie uzbrojona chłodnicza oleju 600 i wiele wiele innych zajebiście drogich zeczy a zapomniałem linka chamulca ręcznego elektrycznego serwis 1 200zl
Zerowy
Pojechaliśmy do Słowacji i bez przygód się nie obyło
Napisałem wyżej o kilku a było ich dużo więcej najbardziej denerwujące jest to ze serwisy nie mogą sobie z usterka mi poradzić
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Twinport ECOTEC 140KM 103kW