: Insignia po prostu zwraca na siebie uwage, fantastyczna linia oraz niesamowity design w srodku ( brawa dla niemcow)
brawa dla opla dla mnie przejsc z vectry do insigni to wielka frajda oczywiscie pewnie w przyszlosci nie unikne jakis usterek bo niestety samochodow bezawaryjnych po prostu nie ma ale ja na razie wygoda, komfort, radosc z prowadzenia tego auta bardzo duza.
uwazam ze silnik ok, dosc cichy
bardzo elastyczna skrzynia
bardzo dobrze trzyma sie drogi
zanim kupilem insignie przeczytalem w jednym z komentarzy iz jest slaba widocznosc z tylu i autor tego komentarza sugerowal zakup kamery, ja natomiast sugerowal bym takim osobom przesiasc sie na rower bo raczej dobrym kierowcami nie sa.Widocznosc dla mnie ok.
Tu juz bajka widac niemcy sie postarali, dla mnie osobiscie w porownaniu z toyota avensis japonczycy nie maja szans.
bez zarzutu
z przodu rewelacja , tyl troche gorzej ale cos za cos linia nadwozia za to rewelacja
jak na razie ok nic nie skrzypi przy wiekszych predkosciach spokojnie rozmawiam z corka.
no coz chcialbym aby palilo 2L:)a tak powaznie jak kogos stac na auto to i musi go byc stac na utrzymanie dla mnie spalanie w normie jak na razie mieszcze sie spokojnie w 9l , ceny przegladow do zaakceptowania.