Więcej plusów niż minusów, chociaż osobiście drugi raz bym auta nie kupił. Dla mojej 4 osobowej rodziny za ciasno :(
zdecydowanie najlepsza strona tego auta. Jeżdżę drugi rok, narazie bez większych awarii
Zdecydowanie opel mógłby popracować nad skrzynią. W moim starym focusie skrzynia zdecydowanie bardziej "przyjemna"
Dla mnie tu jest najgorzej. W pracy jeżdzę avensis, czuć różnicę klasy mimo ze to ten sam segment
w porządku
w dłuższej trasie staje się mniej wygodny. tak do 100km jest w porządku
w porządku. Wydaje mi sie tylko że klima nie zawsze działa zgodnie z zadaną temp.
Ciasno ciasno i jeszcze raz ciasno. Zwłaszcza tył, chociaz przestrzeń dla kierowcy też nie zachwyca. Poprzedni moj c-max to był luksus pod tym względem
Przy wyższych prędkościach już nie za wesoło. Znów porównam do służbowej avensis w której jest cichutko
Spalanie jak na benzykę jest akceptowalne. po za tym jak się kupuje auto w tej cenie, nie patrzę za bardzo na to ile pali. Diesla w życiu już nie kupię, troszke taniej można zatankowac, a w serwisie masakra.
ok
trochę elektronika czasem szaleje zapalają się diody, jednak potem same gasną i nie wpływa to na nic
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Turbo ECOTEC 180KM 132kW