Piękny sportowy wygląd mam czarną na 19calowych felgach z jasnym wnętrzem. Niema auta które mogło by konkurować pod względem wizualnym z Insignią w tej klasie. Materiały wykończenia bardzo dobrej jakości. Genialne światła AFL- polecam. Ekonomiczny bezawaryjny samochód godny uwagi.
Silnik dynamiczny na trasie , ekonomiczny w codziennej eksplatacji, niezawodny. Jedyny minus to trochę zbyt głośny kiedy jest zimny.
Skrzynia zestrojona wzorowo, sama zmiana biegów przyjemna i precyzyjna.
Auto prowadzi się bardzo dobrze, pewnie, precyzyjnie i bezpiecznie. trzeba tylko uważać w koleinach ale to dlatego, że mam 19calowe felgi. Natomiast na autostradzie super.
Generalnie bardzo dobra, doskonałe i inteligentne biksenony AFL, które zamieniają noc w dzień. A do tego duże lusterka i czujniki cofania...
Wszystko jest pod reką i wygląda bardzo ładnie, na konsoli trochę dużo przycisków ale mi to nie przeszkadza. Samochód jest dobrze wykonany. Materiały użyte w środku są wysokiej jakości i spasowane idealnie, nic nie trzeszczy ani stuka.
Działa bardzo wydajnie.
Wystarczająca
Wyciszenie jest bardzo dobre podczas jazdy, chociaż zimny silnik jest dosyć głośny.
Bez zarzutu.
Brak
Brak usterek. Jestem zdziwiony tym co wypisują inni użytkownicy tego auta jakie ono awaryjne. Myślę, że odpowiedz jest prosta - kupili okazyjnie w dobrej cenie najczęściej sprowadzone z niemiec po przejściach , a teraz mają tego efekty.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDTI ECOTEC 160KM 118kW