: Bardzo ładna sylwetka, rewelacyjny napęd 4x4
Myślę że zasługuje na 4 z dużym plusem
Ma trochę niemiły dźwięk na zewnątrz szczególnie na wolnych obrotach i podczas dodawania gazu do 1500 obr. Pracuje trochę \"metalicznie\". Nie można nic zarzucić w kwestii dynamiki. Jazda na autostradzie na 6 biegu przy prędkościach podróżnych 160-180 km/h to czysta przyjemność.
Biegi wchodzą precyzyjnie,może trochę zbyt krótka 2.
Jeździ jak po szynach. Mógłby być trochę bardziej miękki. Niewiele zmiękcza zawieszenie przełączenie w tryb Tour , natomiast jak chcesz poszaleć włączasz SPORT i świat jest pod twymi kołami.Rewelacyjne spisuje się napęd 4x4
Widoczność do przodu i na boki dobra. Do tyłu ... no cóż musiałem się długo przyzwyczajać patrzeć przez judasza w tylnej szybie , ale lusterka boczne + czujniki parkowania po przyzwyczajeniu się dają poczucie bezpieczeństwa
Kilka dni opanowywania dużej ilości przycisków w desce rozdzielczej i teraz jest OK
Bez zarzutu, Fajnie działają wentylowane perforowane fotele- na początku myślałem że to snobizm, ale doceniłem ten gadżet na wakacjach we Włoszech i Hiszpanii. Następny samochód też to będzie miał :-D
Bez zarzutu
Tu można by troszkę poprawić.
Mam napęd 4 x 4 i pewnie to daje trochę większe zużycie paliwa . Zima jazda głównie w mieście 8,0-8,2, na trasie w Polsce przy spokojnej jeździe około 6,8-7,2 Na autostradzie - podam wynik z ostatnich wakacji - trasa Barcelona- Bydgoszcz ze średnią !! prędkością podróżną wyświetloną na komputerze 110/godz 6,5 l.
Nic
Nic